fredag den 17. august 2012

Mini jordbærtærter


Forleden mødtes venner og veninder til en lille omgang overraskelses-hygge for vores dejlige venner, der holder bryllupsfest på lørdag. De bor for tiden i Tyskland og kommer kun lige hjem og holder bryllupsfest på lørdag, så det har været helt umuligt at holde polterabend for dem. Så i stedet for blev de hentet på hver deres motorcykel og kørt til en af byens parker. Vejret var skønt og vi havde dækket op til buffet i skyggen under det store træ. Efter en gang rundbold var det tid til kage :)


Her er mit bidrag til buffetbordet, små mini jordbærtærter. Det er faktisk bare en almindelig stor jordbærtærte med mørdejsbund, som jeg så bare har bagt i mormors gamle linseforme. Og de er jo slet ikke til at stå for, vel ;)


De bedste kager er altså også bare jordbærtærter, der er bare så meget sol og sommer over dem - de her var perfekte som "fingermad", der er lige 2 hapsere i sådan en. Der kom mørk chokolade på bundene, da de kom ud af ovnen. Cremen er en klassisk vanille creme med mandel flager i - mums, det er min yndlings!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...