tirsdag den 28. august 2012

Fødselsdagskage - til mig :)

For et par uger siden holdt min søster og jeg fødselsdag, og det krævede selvfølgelig en kage. Faktisk havde vi brugt mange dage på at brainstorme over hvilken kage vi skulle lave til kaffen og hvilken dessert vi skulle have. Og som en lille bi-ting fik vi da også lavet en hæderlig menu :)

 

Kagevalget blev denne her fragilité lagkage lagt sammen med hyldeblomst creme og rabarber kompot, og pyntet med friske jordbær og chokoladespåner - mums den er bare god. Opskriften er fra Alle tiders kager.


Desserten var disse 2 chokoladepavlovaer med masser af friske bær og lidt mynteblade som pynt.


Cremen er en blanding af flødeskum og græsk yoghurt rørt med vanilie. De fleste af hindbærene og solbær og ribs var fra kolonihaven :) Derudover var der blåbær og jordbær på.

2 kommentarer:

  1. Århhhhh! Mega kage-sulten nu!

    De ser bare helt vild gode ud. Sådan nogle pavlovaer, er de svære at lave?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Julie. De er ikke svære at lave. Vi brugte denne her opskrift: http://www.newyorkerbyheart.com/2008/08/chokolade-pavlova-med-banan-passionsfrugt-flode-ostecreme.html

      Men delte en portion til 2 marengs. Og lavede noget andet fyld end det fra opskriften. De blev super gode - prøv det! :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...