Kagevalget blev denne her fragilité lagkage lagt sammen med hyldeblomst creme og rabarber kompot, og pyntet med friske jordbær og chokoladespåner - mums den er bare god. Opskriften er fra Alle tiders kager.
Desserten var disse 2 chokoladepavlovaer med masser af friske bær og lidt mynteblade som pynt.
Cremen er en blanding af flødeskum og græsk yoghurt rørt med vanilie. De fleste af hindbærene og solbær og ribs var fra kolonihaven :) Derudover var der blåbær og jordbær på.
Århhhhh! Mega kage-sulten nu!
SvarSletDe ser bare helt vild gode ud. Sådan nogle pavlovaer, er de svære at lave?
Hej Julie. De er ikke svære at lave. Vi brugte denne her opskrift: http://www.newyorkerbyheart.com/2008/08/chokolade-pavlova-med-banan-passionsfrugt-flode-ostecreme.html
SletMen delte en portion til 2 marengs. Og lavede noget andet fyld end det fra opskriften. De blev super gode - prøv det! :-)