lørdag den 22. oktober 2016

Klam fest for 0.B

I sidste uge blev Hjalte 6 år og så skulle alle drengene fra 0.B med hjem fra skole og holde fødselsdagsfest. I ugevis op til dagen havde vi talt om tema for festen og vi havde da også været vidt omkring, men det endte med "klam fest" eller uhyggelig fest. Og jeg må sige, at det gik rent ind hos en flok 6 årige drenge :)
 
Ud over pizzasnegle og spyd med minifrikadeller og grøntsager fik de pynt-selv-kage:
 

Kagen var den ultimative chokoladekage fra Spisestuen. Den var lækker og god at skære ud. Kagen var skåret ud i firkanter og stablet med vingummi orme i mellem. Drengene kunne selv vælge at pynte deres kage med henholdsvis jord, krudt, blod og ekstra orme. Jorden var lavet af knuste Oreos uden creme - havde bare skrabet cremen af og givet dem en tur i minihakkeren - det lignede fuldstændig jord :) Krudtet var pop-sukker - de så så sjove og overraskede ud i hovederne da de fik det i munden. Blod er jordbærmarmelade uden klumper og ormene er bare vingummier fra bland-selv-slik.


Der var også et fad med vandmelon-hjerne og klamme småkage-fingre. Fingrene er lavet efter denne her opskrift og er egentligt bare en vanille småkage.


De ser altså bare så klamme ud...
 
 
 
 Og der var selvfølgelig også plads til de obligatoriske fødselsdagslys :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...