mandag den 29. juli 2013

Hindbærparfait



Denne skønne hindbærparfait udgjorde desserten til min fødselsdag. Opskriften er fra det nyeste nummer af Mad og Venner. Den er på forsiden og jeg så den på lang afstand i butikken og måtte bare købe bladet, så jeg kunne prøve den. Det er Louisa Lorangs opskrift og du kan finde den lige her.


Og det var kærlighed ved første blik :) Den smagte bare super godt! Og så kunne den jo laves dagen før, og det er jo altid en god ting, når man skal ha' gæster. Valnødderne blev også karamelliseret dagen før. Isen blev taget ud og stod ca. 15-20 min og imens blev chokoladesovsen lavet af mørk chokolade, der smeltede i fløde, kølede lidt af og blev hældt ud over kagen - det er da nemt ikk' :)






2 kommentarer:

  1. Årh! Smuk, tøset og sikkert lækker!

    - Anne

    SvarSlet
  2. Tak :) Den var også rigtig god - har lige spist resten ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...