søndag den 13. oktober 2013

Hjalte 3 år!3 år blev min store dreng i dag! Hvor er tiden dog bare fløjet af sted :) Nå, men ingen fødselsdag uden en kage og det blev så til dette her 3 tal. 


Det er lavet af 2 chokoladekager bagt i en randform. Så er de skåret til og smurt op med chokoladesmørcreme. Og så blev der ellers sorteret mini smarties. Kunne ikke rigtig forestille mig, hvor mange der egentlig skulle til, så jeg havde købt 3 poser og det var rigeligt - måske havde 2 været nok. Og så var det ellers bare i gang med et pillearbejde - tror det tog mig en times tid at sætte dem alle på. Smørcremen skal smøres ud i et tyndt jævnt lag, er det for tykt forsvinder halvdelen af smarties'en og er det for tyndt så falder de af. Ideén til kagen har jeg fra Pinterest - verdens bedste tidsfordriv ;)


Og endelig blev det tid til at puste lys ud for en utålmodig lille dreng :)


Og fødselaren var tilfreds med kagen :)

6 kommentarer:

 1. Flot kage - og stort tillykke! Et tre-tal er helt perfekt, tror det er den fødselsdag hvor tallet/alderen betyder mest...sådan har det i hvert fald været herhjemme - for så bliver man altså stor og skal begynde i børnehave :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja han går vildt meget op i tal og bogstaver lige nu, så den passede bare så godt :)

   Slet
 2. Wauw hvor er det bare en skøn kage! Håber den smagte lige så godt som den så ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja den blev super og havde ret meget "wauw-effekt" over sig ;)

   Slet
 3. Hej Hjalte hvor højt kan du åbne munden

  SvarSlet
 4. Denne kage håber jeg at kunne lave lige så flot til min søns tre års fødselsdag. Har du opskrift på kage og smørcremen her på bloggen, eller? På forhånd tak

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...