lørdag den 20. august 2011

Sommerfest i fælledparken

Hvert år holder Christina sommerfest for venner og familie i en af byens parker. Reglerne er simple: ta noget med til den fælles buffet, ta tæppet under armen og kom og hyg! Det har jo regnet næsten uafbrudt de sidste 14 dage, men lige i dag skinnede solen og det var dejlig varmt - perfekt til sommerfest.


Vores biddrag skulle selvfølgelig være kager :) Og det er jo en fantastisk mulighed for lige at prøve nogle nye opskrifter af. For et par uger siden havde Søndagsavisen et interview med ham, der har startet Agnes Cupcakes og der var også lige en opskrift på cupcakes og frosting, så den skulle selvfølgelig lige prøves af. Vi lavede en portion cupcakes med hindbær og hindbærfrosting.


Den anden slags cupcakes vi lavede var med lakrids - hold nu op hvor var de gode! Der kom 2 spsk lakridspulver i kagen og 4 spsk pulver i frostingen. Der var ikke så tydelig smag i selve kagerne, men frostingen var helt fantastisk - en ny farvorit :)


Og tilsidst en fragilite roulade med Baileys mousse og hakket chokolade - det er Christinas yndlingskage, så den skulle jo bare med :)

4 kommentarer:

 1. Hej :-D

  Jeg har lige luret lidt på alle dine flotte og lækre kager. Jeg mangler en god opskrift på en fragilité roulade, som jeg gerne vil prøve at lave til min fødselsdag på onsdag. Må jeg få din opskrift? Foretrækker en uden marcipan, hvis det er muligt :)

  Mvh Sandie
  Esbjerg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sandie

   Min yndlingsopskrift er med marcipan :) Det er den her fra Morgen tv: http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=4319706 Så bruger jeg bare noget andet fyld i den.

   Men jeg har også en uden marcipan, den har jeg også lavet et par gange og den er også rigtig god. Den er fra Magasinet Mad!: http://www.magasinetmad.dk/Bagvaerk/Lagkage/0902-Mandelfragilite-med-mokkasmoercreme.aspx

   Håber du kan bruge dem.

   Mange hilsner Stine

   Slet
  2. Hej Stine

   Tusind tak, det vil jeg prøve at kaste mig ud i :-D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...