tirsdag den 18. september 2012

Jordbær tiramisu

For et par uger siden fik vi besøg vores venner, Sara og Mikkel. Mikkel elsker kager og desserter, men kan ikke tåle nødder - og hold da op, hvor er der nødder i mange ting! Jeg har da også tidligere lavet fragilitet roulade til dem, hvor Mikkel endte med at sidde tomatrød i hovedet, fordi han slog ud af mandlerne og ikke på forhånd havde fortalt det... Så denne gang skulle det være anderledes. Jeg ville gerne lave tiramisu, men da jeg ikke selv kan lide kaffe, så er der jo ikke meget ved det. Men jeg elsker jordbær og kan spise dem døgnet rundt, hvis det sku være, så jeg googlede jordbær tiramisu og fandt den her opskrift på jordbær tiramisu med hyldeblomst. Nøj den var god!


Jeg lavede den i de her små portionsforme fra le creuset. Det er ikke så nemt at se på billedet, men de var virkelig fine i virkeligheden :)


Jeg var lidt i tvivl om, om jeg havde lavet hver enkelt portion for stor, men det gled ned i en vældig fart, så det tror jeg ikke ;) Jeg har tilføjet lidt hakket mørk chokolade i forhold til den oprindelige opskrift - jordbær og chokolade er som uadskillige kærester!


Dagen efter brugte jeg resten af Mascarpone cremen til den her skål. Der er ladyfingers i bunden, som er vædet med hyldeblomst saft, et lag af melon og solbær og så tilsidst resten af cremen - mums!

2 kommentarer:

  1. Mums, de ser gode ud:-) Jeg er heller ikke en kaffe-person, men jeg har brugt Kahlua til min tiramisu og også med friske jordbær:-))

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...