torsdag den 22. januar 2015

Kæreste kage


Denne her kage lavede jeg for noget tid siden, da min kæreste havde fødselsdag. Jeg havde ikke tid til det helt store fondant-kage-show, så måtte finde på noget, der ikke tog så lang tid. Jeg fandt denne her kage på Pinterest og måtte bare prøve at lave den :)


Kagen er en lagkage, der består af lyse bunde og Baileys mousse med hakket mørk chokolade og hindbær mousse. Bundende er bagt i en form på 26 cm. Kagen blev samlet på fadet i ringen fra en springform på 24 cm, så bundende blev skåret til. Moussen er "toppet lidt op på midten", så kagen blev lidt rund på toppen. Den sidste bund var stadig 26 cm og passede fint ned over moussen. Kagen er smurt op med lyserød Cream cheese frosting og pyntet med røde roser.Jeg købte 2 bundter roser, men et bundt havde sikkert været nok. Jeg valgte de pæneste, og klippede stilken helt kort. Derefter kom der film om stilken, og den blev stukket ind i en stump sugerør, så stilken ikke kom i kontakt med selve kagen.Jeg målte først hvor roserne skulle sidde, og hvor mange jeg ville bruge, men satte dem ikke i kagen. Derefter sprøjtede jeg de lyserøde roser i cream cheese frosting. Jeg brugte Wiltons 2d tylle. Tror nok at jeg lavede 4 x frosting, men havde en del tilbage.


Til sidst satte jeg roserne i sugerør ned i kagen. Jeg var lidt i tvivl om creme cheese forstingen kunne holde til at være udenfor køleskabet, så kagen kom først ud lige inden vi skulle spise den. Er sikker på at den også vil være fin som kage til Valentines day :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...