mandag den 12. maj 2014

En helt særlig kage

I sidste uge lavede jeg en helt særlig kage - nemlig kagen til min mors 25 års jubilæum. Noget af hendes arbejde foregår i laboratoriet, hvor hun tester forskellige ting. For flere måneder siden, så jeg tilfældigt et billede af en "fysiker-kage" og fik idéen til laboratorie-kage. 


Kagen er bagt i min nye hjerteform som jeg købte på kagemessen i Bellacenteret i sidste uge. Den blev kæmpestor og ret tung at gå med! Den bestod af 3 lyse bunde, et lag med skovbær mousse og et lag med Baileys mousse med hakket mørk chokolade.
Det var super sjovt at finde på alle detaljerne og selv vasken fik afløb :)


Min søster havde også lavet nogle skønne kager til kagebordet, så vi havde nærmest en hel lille kagebuffet med. Der var 2 af Markus Grigos lakridskager. I stedet for et lag af gelé var de pyntet med store spåner med hvid chokolade. Det er og bliver en af vores yndlingskager som vi bager gang på gang - og den overrasker og imponere hver gang :)

 
 
Og 2 fade med de yndigste mini jordbærtærter. Så selvom regnen silede ned, var der masser af sol indenfor. Mens vi hilste på hendes kollegaer var der en der sagde, "Aj kan I huske sidst I var her til hendes 60 års fødselsdag, da havde I sådan en dejlig kage med?" Så kom vi fnisende til at sige: "Så skal du bare se hvad vi har med i dag"

1 kommentar:

  1. Det er en super flot fysik-kage :) Resten af kagearrangementet ser fantastisk ud :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...