mandag den 9. april 2012

Franske macarons


Så blev det endelig min tur til at prøve kræfter med franske macarons. De blev meget gode, men ikke lige fotogene alle sammen... Derudover er der træstammer og trøffelkugler.


Trøffelkuglerne bestod af chokoladekage, der er smuldret og rørt med chokoladesmørcreme og en smule hindbær/brombær marmelade. Og tilsidst trillet i sukkerkugler.


De her franske macarons er med hvid chokolade ganache med solbær.


Og de her er med mørk chokolade ganache. De her var ikke så pæne på overfladen, så de fik lige et par chokoladestreger til at flytte fokus :) De smagte skønt og blev spist et par timer efter påskefrokost, så det var helt perfekt med de små størrelser.

3 kommentarer:

  1. Nøj hvor ser det lækkert ud. Fotogene,hvad snakker du om, de er da bare super fine!!! Glæder mig til at prøve smage en dag. Knus Kristine

    SvarSlet
  2. Mmm, det ser lækkert ud! Kan nu heller ikke se fejl! ;o)

    SvarSlet
  3. Tak - hvor er I søde. Vi lavede 3 plader og sad og stirrede ind i ovnen i de 13 min de var inde. Pludselig krakkelerede de alle sammen på den ene plade og da de kom ud, sank de sammen og fik et stort hul i midten alle sammen. Så de blir til knuste makroner i en dessert i stedet for :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...