søndag den 21. august 2011

Kagerester...

Hvad stiller man op med diverse rester af fyld og frosting... Ja, man bager da bare en ny omgang cupcakes og inviterer til hygge i kolonihaven :)


Det blev til chokoladecupcakes med resten af hindbærfrosting og lakridsfrosting. Bagerst er det resten af Baileys mousse med hakket chokolade - måske ikke verdens kønneste, men de smager bare så godt.

lørdag den 20. august 2011

Sommerfest i fælledparken

Hvert år holder Christina sommerfest for venner og familie i en af byens parker. Reglerne er simple: ta noget med til den fælles buffet, ta tæppet under armen og kom og hyg! Det har jo regnet næsten uafbrudt de sidste 14 dage, men lige i dag skinnede solen og det var dejlig varmt - perfekt til sommerfest.


Vores biddrag skulle selvfølgelig være kager :) Og det er jo en fantastisk mulighed for lige at prøve nogle nye opskrifter af. For et par uger siden havde Søndagsavisen et interview med ham, der har startet Agnes Cupcakes og der var også lige en opskrift på cupcakes og frosting, så den skulle selvfølgelig lige prøves af. Vi lavede en portion cupcakes med hindbær og hindbærfrosting.


Den anden slags cupcakes vi lavede var med lakrids - hold nu op hvor var de gode! Der kom 2 spsk lakridspulver i kagen og 4 spsk pulver i frostingen. Der var ikke så tydelig smag i selve kagerne, men frostingen var helt fantastisk - en ny farvorit :)


Og tilsidst en fragilite roulade med Baileys mousse og hakket chokolade - det er Christinas yndlingskage, så den skulle jo bare med :)

mandag den 15. august 2011

Uhm hvor her dufter...

Hold da op hvor der dufter her! Har lige taget de her lækre boller ud af ovnen. De smager simpelthen bare så godt - det er de bedste boller jeg længe har lavet. Jeg fandt opskriften hos klidmoster. Jeg kunne dog ikke finde Emmermel nogen steder, men Irma havde fuldkornsemmer/spelt mel, så det har jeg brugt i stedet for.

onsdag den 10. august 2011

På cupcakekursus

I dag var min søster og jeg på cupcakekursus hos Julia fra cupcakefabrikken. Vi er på ferie i Jylland og så var det jo ganske oplagt lige at tjekke hvordan de laver kager derovre :) Her er vores produktion:

Ja, de er jo ikke lige kønne alle sammen, men vi sku jo også bare prøve forskellige teknikker og alt i glimmer og perler :)


Her er lige et nærbillede af en lille fyr lavet i fondant.

De her kager er også pyntet med fondant og så er navnene præget ned i med sådan en dims der kan det. Desværre var den udsolgt for sådan en tror jeg faktisk ikke jeg kan leve uden... Men så fik jeg i stedet for købt nogle sjove sprinkles og en bog om franske macarons. Det ser lidt svært ud, men det skal snart prøves!

lørdag den 6. august 2011

Bryllupscupcakes

Så blev det dagen hvor Cecilie og Jakob skal giftes. Cecilie er min venindes lillesøster og de havde for længe siden spurgt om ikke jeg ville lave cupcakes til deres bryllup. For en uge siden kom brudeparret så forbi for at prøve forskellige smagskombinationer af. Valget faldt på 2 forskellige slags cupcakes med hver sin slags topping.


Den ene slags er mazarinkager med skovbær og top af lyserød vanille cream cheese frosting. De er pyntet med margueritter i forskellige størrelser og små hvide sukkerperler.


Den anden slags var chokoladekager med hindbær og topping af chokoladesmørcreme. De er også pyntet med margueritter i forskellige størrelser og små hvide sukkerperler.


Der skulle selvfølgelig også være en kage som brudeparret traditionen tro kunne skære et stykke af sammen. Den bestod af mørke lagkagebunde og 2 lag af den lyserøde cream cheese frosting og et lag med chokoladesmørcremen. Den er også smurt op med chokoladesmørcreme og derefter er der præget ringe i kanten af den og tilsidst er den også pyntet med lidt større margueritter.

onsdag den 3. august 2011

Jordbærtærte


Så blev det igen tid til en jordbærtærte. Men på en måde også lidt vemodigt, da det nok er sommerens sidste tærte med jordbær. Og det er jo klart en af yndlingskagerne :) Den er med mørdejsbund med et lag af mørk chokolade, vanillecreme med hakkede mandler og så selvfølgelig masser af dejlige modne jordbær.

tirsdag den 2. august 2011

Cupcakes by Agnes


Tak! Til Anges for at bage dejlige cupcakes til os. I dag var det første gang jeg var forbi Agnes Cupcakes, men det blir nok ikke den sidste :) Hold da op hvor var det svært at vælge mellem alle de lækre og fine kager. Det lykkes dog alligevel for min søster og jeg at vælge 6 forskellige efter lidt forhandlinger. De var rigtig gode og meget luftige alle sammen. Det er faktisk svært at finde en favorit :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...